Verzenden
Onze artikelen worden via DPD verzonden in Nederland, België of Luxemburg. Voor het verpakken en versturen van de pakketten van 0 tot 30 kg berekenen wij € 16,50 excl. BTW, voor een kleine pallet berekenen wij €55,00 Excl. BTW en voor een pallet €85,00 Excl. BTW.  Bij besteding boven de € 450,00 excl. BTW. berekenen wij geen verzendkosten, uitsluitend voor de pakketten die met de reguliere pakketdienst worden vervoerd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden!

Afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons aan de Hilsdijk 110 in Hattem. Er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend.

Retourneren
Er is 14 dagen bedenktijd na aankoop van uw product. Het product kan zonder kosten binnen 14 dagen na melding worden geretourneerd. Dit in originele (ongeopende) verpakking en in ongebruikte staat. Hierbij zult u een kopie van de betreffende factuur en opgaaf van reden retournering moeten toevoegen. Hiervoor dient u contact op te nemen met ons voor instructies. U bent zelf verantwoordelijk voor voldoende frankering bij postzending.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betalen wij u de aanschafprijs zo spoedig mogelijk terug. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen zijn. Verzend- en administratie kosten worden niet geretourneerd. Ook bijkomende kosten voor verzending zijn niet declarabel.

Orderafhandeling
Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt wordt deze door onze verkopers in behandeling genomen. Heeft u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Wij hebben meer dan 6000 artikelen op voorraad liggen. Mocht het niet voorradig zijn, dan wordt het zo spoedig mogelijk geleverd.

Orderpicking
Nadat uw order in ons systeem is verwerkt, gaat de order naar ons magazijn. Door onze grote voorraad en dat alles goed in het systeem staat, grijpen we nooit mis!

Verzenden
Als de artikelen zijn verzameld, worden ze verpakt zodat DPD het snel en makkelijk mee kan nemen. Het pakket wordt voorzien van de pakbon en verzendetiket. De order is klaar voor verzending!

Vervoerder
Aan het einde van de dag komt DPD alle verzamelde order ophalen. Zij zorgen ervoor dat het pakket snel bij u bezorgd wordt.