Zijn de prijzen incl. btw.?
Op de site wordt zowel de prijs excl. btw. als incl. btw. getoond.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
Onze artikelen worden via DPD verzonden in Nederland, België of Luxemburg. Voor het verpakken en versturen van de pakketten van 0 tot 30 kg berekenen wij € 16,50 excl. BTW, voor een kleine pallet berekenen wij €55,00 Excl. BTW en voor een pallet €85,00 Excl. BTW.  Bij besteding boven de € 450,00 excl. BTW. berekenen wij geen verzendkosten, uitsluitend voor de pakketten die met de reguliere pakketdienst worden vervoerd.

Kan ik mijn bestelling ook af halen?
Natuurlijk is dat mogelijk in onze winkel/showroom in Hattem. Bij het afronden van de bestelling kunt u dit aangeven.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij hebben meer dan 4000 artikelen op voorraad liggen. Indien de bestelling op werkdagen voor 15:00 uur is geplaatst, dan kunt u de bestelling de volgende dag al tegemoet zien.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan. Bij de afrondingsfase van uw bestelling kunt u een ander afleveradres toe voegen.

Krijg ik ook een factuur?
Bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een magazijn bon. Dit is nog niet de echte factuur. De factuur wordt achteraf middels mail naar u verzonden.

Heb ik ook garantie?
Voor alle producten geldt de wettelijke garantietermijn. De garantietermijn kan per product verschillen door fabrieksgarantie. Heeft u hier een vraag over, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 038 444 14 55.

Verkopen jullie ook onderdelen?
Wij verkopen ook onderdelen. Een gebruiksartikel is aan slijtage onderhevig. Voor het vervangen van deze producten kunt u bij ons terecht. Denk aan messen, widiapunten, maar ook filters voor de doorslijpers, trilplaten en minishovels. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 038 444 14 55.

Mijn vraag staat er niet bij, waar kan ik deze stellen?
U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier of bel 038 444 14 55. Wij staan u graag te woord.